SZÁMOLJ LE VÉGLEG A VESZÉLLYEL, HOGY KIHŰLHET A PÁRKAPCSOLATOD!

Milyen jó lenne, ha kezedben lenne egy eszköz, amivel időről-időre tudnál újat nyújtani az érzékiség terén, és széles repertoárral felvértezve deríthetnéd ki, mire vágyik titkon a kedvesed. Ráadásul mindezt játékosan, arcpirító beszélgetések nélkül.

Igaz Rád akár egy is ezek közül?

 • Szeretnéd boldoggá tenni a párodat szexuális értelemben is?
 • Szeretnéd, ha az együttlétek után remegnének a lábai a kéjes kielégüléstől?
 • Szeretnéd felforrósítani a hangulatot a hálószobában, hogy megszilárdítsd a kapcsolatodat?
 • Szeretnél nyújtani és egyben megtapasztalni egy mélyebb orgazmus élményt?

Pontosan ezek a vágyak hajtottak engem is a Kéjes Kínok játékának kitalálásakor.

Férfiként számtalanszor szembesültem azzal a panasszal, hogy a nők csak eszközként vannak jelen a szexben, és távolról sem kapják meg azt a figyelmet, amivel teljes kielégülést élhetnének át.

Szólni meg nem mernek arról, hogy többre vágynak, hiszen félnek letörni a pasijuk egoját.

Pedig a pasik is szeretnék megsokszorozni a nyújtott szexuális élményt. Nekik is lehetnek gátlásaik, például péniszméret szempontjából, vagy, hogy túl hamar elsülnek közösülés közben. Főleg, hogy szakértők szerint a nők kb. 30-50 százalékának lehet elsődlegesen hüvelyi orgazmusa.

A legszomorúbb, hogy a nők 11-13 százaléka, azaz, több mint minden 10. nő, sehogyan sem képes felnőttkorára orgazmusig eljutni!

A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében : a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, és át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Viszont hiba azt gondolni, hogy a férfiak ösztönlények, és nem vágynak a játékosságra, vagy a lágy érintésekre!

Azt szokták mondani, hogy férfiak izgalomba kerüléséhez leginkább látvány (vizuális) ingerek kellenek, míg nőknél fontosabb a bőrkontaktus, simogatás, azaz a „taktilis” ingerek. Ebben segít azonnal a Kéjes Kínok játéka, ugyanis egyszerre adja meg a látvány izgalmát, és a különféle érintések csúcsra repítő kavalkádját.

Így fejlődhettek a segítségével szexuális partnerként és társként egyaránt. Ennek az értéke pedig hosszú távon kamatozni fog.

Mit érhetsz el a Kéjes Kínok játékával?

Nőként

 

 • Megtanulhatod, hogyan hozd extázisba a pasidat.
 • Istennői szintre emelheted szexuális képességeidet.
 • Magadhoz láncolhatod a pasid az extrémen izgalmas játékok segítségével.
 • Gyomorgörcsös magyarázkodás nélkül vezetheted rá, mi hoz lázba téged igazán.

Pasiként

 

 • Csúcsra járathatod a magabiztosságodat, mert tudni fogod, mit imád a partnered.
 • Nem lesz több égés, hogy korán elsültél, mikor a nő még távolról sincs a csúcs közelében.
 • Mélyebb orgazmust nyújthatsz és élhetsz át, amivel elmélyítheted a kapcsolatotokat.
 • Érzékibb szeretővé válhatsz, akit senki nem tud kiverni a fejéből.

Miért válaszd a Kéjes Kínok játékát a szexuális életed felvirágoztatásához?

 • Mert többszörösen kipróbált kéjes kihívásokkal színesítheted a szexuális életedet.
 • Mert semmit nem kell letöltened, vagy házhoz rendelned, így dugdosnod sem kell a gyerekek vagy kíváncsiskodó felnőttek elől
 • Mert egyszeri díj ellenében több órányi erotikus játékélményhez férhetsz hozzá, ami szinte biztosan minden alkalommal új kéjes kihívást állít eléd.
 • Mert 30 napos, kérdés nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk rá.
 • Mert örökös hozzáférést kapsz a játékhoz, és az esetleges frissítésekhez is.


JÁTSZANI AKARUNK

Egyszerűen használható, csak beléptek itt az oldalon a védett felületre a saját felhasználóval és jelszóval, és máris mehet az érzéki közös kaland. Akárhányszor, akármeddig, amikor csak akarjátok.

 

Hogyan működik? Hogyan lehet megszerezni a Kéjes Kínok kalandjátékát?

Mások mit mondtak róla?

Ez a 38 oldal valóban egy utazás a saját fantáziánk világába. Mi tetszene, mit vállalnánk be és talán legfőképpen arról, hogy mennyire hagyjuk szárnyalni a fantáziánkat. Tetszett.♥☺️♥. 

Bookaholic77

Ami igazán megfogott és tetszett benne, az az volt, hogy miért is született meg ez a könyv. Nem hiszem, hogy a jó szex összetartja a párokat, de abban igen, hogy a rossz miatt romolhatnak meg párkapcsolatok. Egy kis szerepjáték, egy kaland, ami akár valóban segíthet is. Rendkívüli olvasmány volt.


JÁTSZANI AKARUNK

Ki áll a játék mögött?

A.G.Steve vagyok, vagyis Galambos Ádám, a Columb kiadó alapítója, szerzője. A Kéjes Kínok játékát először könyvként írtam és jelentettem meg, azonban úgy éreztem, többet nyújthat a párok számára, ha online, könnyedén használhatnák.

Ez hívta életre a Kéjes Kínok weboldalt, ahol játszi könnyedséggel tudnak navigálni a játékmezők között, így kevés üresjárattal kényeztethetik egymást. Újabb és újabb szexi kihívásba ugorhatnak bele közösen.

A fő koncepcióm az volt, hogy ne kelljen letölteni semmit, ne kelljen esetleg eldugni a társasjáték dobozát, kártyáit a kíváncsiskodó gyerekek, vagy a váratlanul betoppanó anyu, apu elől.

Küldetésemnek érzem, hogy Ti is mélyebb kötődést alakítsatok ki egy bensőséges szexuális élmény megtapasztalásával.

Egyszeri díj, örökös hozzáférés, 30 napos pénzvisszafizetési garancia

Szeretném, hogy nyugodt lélekkel, és forró szívvel élvezhessétek a Kéjes Kínok játékát. Ezért dolgoztam ki olyan szisztémát, amivel mindenki elégedett lehet, és biztonságban érezheti magát.

Habár a Kéjes Kínok játéka teljes mértékben jóárasított, szeretném, ha befektetésként lehetne értelmezni az árát. Befektetésként a kapcsolatotokba.

Ezért Egyszeri 9990 Ft-os befektetésként férhettek hozzá a játékhoz örökös tagság keretében. Ez nem csak azt jelenti, hogy életetek végéig játszhattok vele, hanem minden esetleges frissítéshez, új kihíváshoz, játékmezőhöz, szexuális életeteket javító tartalomhoz automatikusan megkapjátok a hozzáférést. Nincs rejtett költség, egyéb kiadás, megújítási díj és társai.

 

Ahhoz, hogy a nyugalmat is megteremtsem, a kötelezően vállalt 14 napos garanciát több, mint duplájával megnöveltem. Csupán írnod kell egy üzenetet az előfizetéstől számított 30 napon belül, és 5 munkanapon belül visszaküldöm a befektetett összegedet.


JÁTSZANI AKARUNK

Nézz meg néhány képernyőfotót a játékból

Hátkényeztető játékmező konkrét instrukciókkal.

 

Játékmezők könnyű navigálással

 

Kéjes Kihívás a hasnak

 

Kéjes Kín egyre intimebb rész felé haladva.


JÁTSZANI AKARUNK

Bónusz tipp: A játék bármilyen szexuális beállítottságú párok számára is gyönyörűen használható.