A super orgazmus mítoszának jártunk utána szakértők és saját tapasztalatok alapján. Az igazság mögött talán meglepő dolgok állnak. Megmutatjuk azt az 5 pontot, ami nélkül csökken az esélyed, hogy átéld. Olvass tovább.

Mi valójában a super orgazmus?

A szuperorgazmus az, amikor valaki sok orgazmust él át, és 12-100 alkalommal képes elélvezni… egymás után! Tudósok most fedezték fel, hogy valóban léteznek olyan nők, akik képesek erre. És ez még nem minden – úgy vélik, hogy vannak olyan eszközök, amelyeket mindannyian alkalmazhatunk annak érdekében, hogy mi is szuperorgazmusban részesüljünk.

Íme 5 dolog, ami ahhoz kell, hogy szuper orgazmusod legyen

#1. Az oxitocin hormon növelése sok orgazmus eléréséhez

A szuperorgazmust átélő nők szervezetében megemelkedett az oxitocin szintje. Az oxitocin egy hormon és neurotranszmitter a szervezetünkben, amely természetes módon jó érzéseket kelt bennünk.

Ez kiváltható ölelkezés, csókolózás és mesteri előjáték közben. Szedj több C- és D-vitamint, valamint magnéziumot. Ihatsz egy kicsit több kávét (igen, a koffein növeli az oxitocint). Ha a kávé nem a te világod, ihatsz egy kis kamillateát. Alkalmazhatsz jázmin vagy csipkebogyózsálya illóolajat is a nyomáspontjaidra. Ezek mindegyike bizonyított módja annak, hogy természetes oxitocinlöketet adj magadnak.

#2. Jógázz a szuper orgazmus elérése érdekében

A jóga csökkenti a stresszt, növeli a rugalmasságot, javítja az izomtónust, megtanít a mélylégzés helyes kivitelezésére és a szív erősítése is a pozitív hatásai közt van. Ennek szexuális előnyei is vannak. Egy 40 nőn végzett vizsgálat kimutatta, hogy egy 12 hetes jógaóra jelentősen javította a szexuális életüket, beleértve a szexuális elégedettségüket is. Ez azért van, mert a jóga arra is megtanít, hogyan figyeljünk a testünkre és legyünk jelen a pillanatban, mivel fokozza a tudatosságérzetünket.

Super orgazmus nő bemutatójában

#3. A nyugodt lelkiállapot is hozzásegít a szuper orgazmushoz

Elég őrületes, mennyien vagyunk krónikus túlagyalók, miközben nem tudok egyetlen olyan területet sem mondani, ahol ez a gondolkodásmód előnyös lenne; ez a szexre is vonatkozik. Ha te is olyasvalaki vagy, aki közel sem éri el az orgazmust annyiszor, mint amennyiszer szeretné, az nagyon is lehet, hogy azért van, mert túl sokat gondolkodsz rajta – mind az aktus előtt, mind az aktus közben.

Ehelyett kérd meg a partnered, hogy masszírozzon meg. Kapcsolj be lágy zenét. Csendesítsd le a fényeket. Igyál egy kis bort. Ne feledd, hogy az agya a legnagyobb szexuális szerve. Ez azt jelenti, hogy minél nyugodtabb, annál könnyebben követi majd a tested.

A legjobb, hogy ebben segíteni is tudunk Neked.

#4. Hosszú, elnyújtott előjáték a super orgazmus megteremtéséhez

Az előjáték felkészíti az elménket és a testünket a szexre. Kettő, az előjáték sokkal kényelmesebbé teszi a szexet számunkra, hölgyek számára. Ez azért van, mert minél izgatottabbak vagyunk, annál nedvesebbek leszünk, és annál könnyebb behatolni – mélyen és gyakran. Abból, amit olvastam, a szuper orgazmus elérése érdekében fontos, hogy az előjáték során a maratoni utat válasszuk.

Ez azt jelenti, hogy míg egy nőnek átlagosan valahol 15-20 percre van szüksége ahhoz, hogy orgazmusa legyen, addig az előjátéknak körülbelül 30 percre kell elhúzódnia ahhoz, hogy a szuperorgazmus bekövetkezzen. A kulcs az, hogy azt csináld, amitől felizgulsz, anélkül, hogy közben hagynád magad eljutni a csúcsra.

Ez alapvetően olyan, mint az élvhajhászás behatolás nélkül. Megértem, először hosszú „szórakoztató kínzásnak” tűnhet, de ha egyszer beindul az orgazmus, megéri a várakozást és az önfegyelmet.

#5. Super orgazmus minőségi idő megteremtésével

Az utolsó tipp a sok orgazmus eléréséhez olyan dolog, ami könnyen a lista élére kerülhetett volna – minőségi időt kell töltened a partnereddel. Nem az előjátékos pillanatokra gondolok. Úgy értem – randevúkra járni, beszélgetni egész nap, olyan dolgokat csinálni, amelyek miatt mindketten úgy érzitek, hogy szeretnek, látnak, meghallgatnak és biztonságban vagytok.

Amikor két ember ilyen kapcsolatban van, az megkönnyíti számukra, hogy megbízzanak egymásban. És amikor a vágy és a bizalom kombinációja jelen van, akkor tényleg a határ a csillagos ég! Nagyjából mindent megtehettek annak érdekében, hogy a másik minél észbontóbbnak és kielégültebbnek érezze magát.

Ez minden, amire szükségetek van ahhoz, hogy sorozat élvezz? A kutatásaim szerint igen. Mert Mindezek alapján arra a következtetésre jutottam, hogy a szuper orgazmus nem igazán egy bizonyos technika elsajátításáról szól. Hanem arról, hogy nyugodt állapotban vagy, alaposan élvezed a partneredet, és minden egyes szexuális pillanatban megmaradsz, amíg át nem lépsz a következőbe.


Forrás: How Can I Have A Super Orgasm? – xoNecole

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük