Az orgazmus visszatartása égető vágyként merül fel a pasiknál. Szeretnének hosszabban teljesíteni. Gyűjtöttünk 10 trükkös módszert, amellyel ezt elérhetik. Nézd meg.

Orgazmus visszatartása: 10 trükkös módszer

Szerencsére a legtöbb ember, aki gyorsan elélvez, megtanulhatja, hogyan tartson tovább a szex. A gyakorlatok és az életmódváltás segíthet a kontroll javításában, és rengeteg olyan csúcspont késleltető technika létezik, amelyet szex közben is kipróbálhatsz.

#1. Orgazmus visszatartása: gondolkodj pozitívan

Ahelyett, hogy a teljesítményeddel kapcsolatos negatív gondolatokon rágódnál, gondolj magadban valami olyasmit, hogy „A gyors célba elélvezés gyakori dolog, és nem szabad magadat lehúznod. Meg tudsz birkózni ezzel.”

#2. Orgazmus visszatartása: maszturbációs technikák

orgazmus visszatartása maszturbációs technikákkal

Nagyobb kontrollt érhetsz el az ejakuláció felett a maszturbálási szokásaid átalakításával. Kezdd azzal, hogy krém vagy olaj nélkül maszturbálsz, és hagyd abba, amint közel érzed magad a csúcshoz. Várd meg, amíg az érzés csökken, majd kezdj újra maszturbálni.
A szex előtt egy-két órával is megpróbálhatod a maszturbálást, hogy késleltesd a csúcspontodat.

#3. Orgazmus visszatartása: Old fel a kapcsolati gondokat

Ha bármilyen problémátok van, az rányomhatja bélyegét a szexuális teljesítményedre. Ha partnereddel közösen találtok megoldást ezekre a problémákra, akkor a szexuális életetek javulhat, és képesek lehettek hosszabb ideig tartó szexre.

#4. Orgazmus visszatartása: Először a partnereddel foglalkozz szex közben

Orgazmus visszatartása először a partnered stimulálásával

Adj partnerednek némi extra figyelmet anélkül, hogy magadat stimulálnád, vagy hagynád, hogy megérintse az érzékeny részeidet. Így szinkronizálni fogjátok az izgalmi szinteteket, és közelebb kerülhettek a csúcsponthoz.

#5. Orgazmus visszatartása: Lassulj Le!

Próbáld meg az utat a céllal szemben előnyben részesíteni. A szexet érzéki táncként közelítsd meg, ahelyett, hogy csak gyors mozdulatok sorozatát végeznéd.

Tipp: Találd meg az utat a lassuláshoz erotikus társas segítségével.

#6. Orgazmus visszatartása légzéstechnikákkal szex közben

Lassítsd a légzésed, ha közel vagy a csúcsponthoz. Vegyél lassú, mély lélegzetet, és belégzés közben tágítsd ki a hasad. Tartsd vissza a lélegzeted 2-3 másodpercig, majd lassan lélegezz ki.

#7. Orgazmus visszatartása gondolatirányítással

Orgazmus visszatartása gondolatvezérléssel

Amikor közel érzed magát, tereld el a figyelmed azzal, hogy valami nem szexuális jellegű dologra gondolsz, például munkára, sportra, tévéműsorra vagy iskolára. Ha átmenetileg eltereled a figyelmed, az segíthet ellazulni és lelassulni. Viszont ne gondolj az egész idő alatt valami másra, mert a cél továbbra is, hogy jelen legyél, és kielégítsd a partnered.

#8. Orgazmus visszatartása: Óvszer trükk

Használj vastagabb óvszert. Nézd meg a drogériában a szabályozó óvszereket. Ezek vastagabbak, és egyes márkák zsibbasztó anyagot tartalmaznak, amely segít átmenetileg csökkenteni az érzékenységet. Az érzékenység további csökkentése érdekében 2 óvszert is viselhetsz.

#9. Orgazmus visszatartása: Új technikák és türelem a nő részéről

Kérdezd meg a partnered, hogy szerinte mi működhet. Legyél türelemmel, próbálj ki új technikákat, mondd el neki: „Ez egy folyamat, amely eltarthat egy ideig, és ez teljesen normális. Próbáljunk ki néhány új trükköt, és nézzük meg, mi működik”.
Ne felejtsd el, hogy a szexen kívül más dolgokkal is megmutathatod a partnerednek, hogy mit érzel iránta, például hátmasszírozással, csókolózással vagy kézfogással.

#10. Orgazmus visszatartása: gondolkozzatok csapatban

A szexuális teljesítmény érzékeny téma lehet. Hozd fel a témát úgy, hogy elmondod partnerének, hogy értékeled őt és a közös intimitást. Tudasd vele, hogy nem úgy tekintesz rá, mint valami olyasmire, amit egyedül kell megoldania. Inkább mondd el neki, hogy csapatként szeretnétek dolgozni a szexuális életeteken. „Ez nem csak rajtad múlik – Együtt kell dolgoznunk azon, hogy a szexuális életünk a lehető legjobb legyen. Ráadásul izgatottan dolgozunk azon, hogy minél jobban kielégítsük egymást!”.

Források:

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük