Az orgazmus a terhesség alatt kiváltképp átütő erejű lehet a nő számára. Hihetetlen okok játszanak közre ebben. Szakértők segítségével utánajártunk, hogy melyek ezek.

Multiorgazmus terhesség alatt?

Sok nő számára a terhesség növeli a szexuális örömöt. Sőt, néhány nőnek még az első orgazmusa is terhesség alatt jön el. A fokozott szexuális élvezetnek több oka is van:

  • Kismedencei érzékenység: A megnövekedett véráramlás a szeméremajkak, a csikló és a hüvely enyhe duzzanatát is jelenti. Ez irritációhoz is vezethet.
  • Fokozott tapintási érzékenység: A megnövekedett véráramlás, valamint az enyhe duzzanat a magasabb hormonszintekkel párosulva fokozott érintésérzékenységhez vezethet. Ez megkönnyítheti az orgazmust, és egyes nőknél akár többszörös orgazmushoz is vezethet.
  • A mell méretének és érzékenységének növekedése: A terhesség alatt a mellek készen állnak a szoptatás megkezdésére. A változások közé tartozik a mellméret növekedése, a mellek vérellátásának fokozódása és az anyatej termelésének megkezdése. A mellek érzékenyebbek lehetnek az érintésre, ami növeli az eufória és az orgazmus érzését. Használjátok ki online szexjáték segítségével.

A terhesség alatti orgazmus lehetőségeiről és esetleges kockázatairól itt írtunk.

Orgazmus terhesen! Tények és Tévhitek

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük