Az orgazmus technikák közül kétségkívül a női orgazmus rejt igazán izgalmas titkokat. Nézzük meg az összes csodálatos lehetőséget, ahogy gyönyörbe repítheted a nőt, vagy nőként saját magadat. Sok nő azt mondja, hogy különböző típusú orgazmusokat él át, attól függően, hogy teste mely része(i)t stimulálják.

A legtöbb szexuális oktató ellenben egyetért abban, hogy az orgazmusok különböző hosszúságúak, intenzitásúak és gyakorta „általános minőségűek”.

De van itt egy alapigazság a női orgazmusról: függetlenül attól, hogyan kategorizálják őket, gyakran nehéz megkülönböztetni, hogy milyen típusú orgazmust élsz át, miközben megtörténik.

Searah Deysach, a Chicagóban működő, világszerte forgalmazott, örömfokozó termékeket gyártó Early to Bed cég tulajdonosa szerint ez azért van, mert az orgazmushoz vezető anatómiai struktúrák gyakran összefonódnak és nehezen megkülönböztethetők.

„Lehet, hogy valakinek a hüvely elülső falának (a G-pontnak) az ingerlése okoz orgazmust, vagy a csiklója külső részének ingerlése okoz orgazmust, de végső soron ezek az orgazmusok mind ugyanonnan származnak” – mondja.

Általános szabályként Deysach óva int attól, hogy túlságosan konkrétan meghatározzuk az orgazmusok „típusát”.

Női orgazmus technikák

Ennek ellenére tegyünk kísérletet a különböző orgazmus technikák felfedezésére, mert csak így találhatjuk meg azt, amelyik a legintenzívebb hatást fejti ki.

#1. A csikló orgazmus technika

A csikló egy idegekben gazdag forró pont. A csikló külső része kilóg a szeméremtest csúcsából, és gyakran csuklya fedi.

A csikló külső részének ingerlésére az egyik legjobb módszer az ujjakkal, tenyérrel vagy nyelvvel való gyengéd dörzsölés, előre-hátra vagy körkörös mozdulatokkal.

A csikló belső része nem látható, de belső hüvelyi vagy anális nyomással stimulálható.

Gyorsabb és erősebb nyomással, ismétlődő mozdulatokkal gyorsabb és keményebb nyomást gyakorolva klitorisz-orgazmust érhetsz el.

#2. A hüvelyi orgazmus technika

nő hüvelyi orgazmus technikát prezentál

A hüvelyi orgazmus nagyon kellemes lehet azok számára, akik képesek rá.

De az a kulturális hiedelem, hogy a hüvelyi orgazmus jobb, mint bármely más orgazmusfajta, abszolút hülyeség! Nincs orgazmushierarchia.

Amikor már eléggé felizgultál és elég nedves vagy a behatoláshoz, próbáld ki, hogy egy ujjat, párod péniszét vagy vibrátort vezetsz a hüvelycsatornádba.

A behatolást végző tárgyat vagy testrészt a köldök felé fordítsd, és tegyél „gyere ide” mozdulatot, mozdulatokat. Ez stimulálhatja a G-pontot, és hüvelyi orgazmushoz vezethet.

#3. Az Anális orgazmus technika

Anális orgazmusa bárkinek lehet, bár a kiváltó okok eltérőek lehetnek.

A férfiak esetében az anális behatolás stimulálhatja a prosztatát, amely egy idegekkel teli erogén zóna, amely a G-ponthoz hasonló.

A nők számára az anális behatolás stimulálhatja a klitoriszlábakat, valamint az A-pontot vagy a G-pontot.

  1. Kezdd a végbélnyílás külső részének ujjal vagy nyelvvel történő dörzsölésével, miközben az elülső nemi szerveket is stimulálod.
  2. Ezután szoktasd hozzá az anális csatornát a behatoláshoz síkosítóval és ujjal. A kulcsszó itt: Síkosító. A végbélnyílás nem termel természetes módon síkosítót, és az anális csatorna szövetei nagyon érzékenyek, ami azt jelenti, hogy a terület nagyon hajlamos a mikrorepedésekre, ha nem megfelelő a sikosítás.
  3. Behatolás után kísérletezz kopogtatással, körözéssel és a falhoz nyomással a mozdulatok tekintetében

#4. Az A-pont orgazmus technika

A hüvelynyílás alsó része tele van erotikusan feltöltött idegvégződésekkel, és itt található az elülső fornix (A-folt).

A hüvelybe való behatoláshoz használj ujjakat, dildót vagy a péniszt, és a be- és kicsúszás közben összpontosíts nyomást az elülső falra. Ez leginkább a kombinált orgazmus technika esetén működik ragyogóan.

#5. Kombinált orgazmus technika

A kevert orgazmust úgy érheted el, ha a klitorális és a hüvelyi ingerlést egyszerre kombinálod, akár párhuzamos, akár ellentétes ritmusban. Amelyik a legjobb érzés!

A csikló stimuláció és a hüvelyi stimuláció kombinálása a leggyakoribb módja annak, hogy a nőt spriccelős orgazmushoz segítsük. Ez a férfi elélvezéséhez hasonlatos eredménnyel zárul.

Ha behatolásra kerülne sor, mindenképpen várd meg, amíg a fogadó alaposan felizgul, mielőtt ezt is hozzáadnád.

#6. Az erogén zóna orgazmus technika

nő orgazmus technikákat próbál

Az erogén zónás orgazmusok kizárólag sok kísérletezéssel érhetők el.

Lehet, hogy a nyakadra lehelt csókoktól, a mellbimbód harapdálásától, vagy a könyököd belső oldalának cirógatásától is képes lehetsz orgazmusra.

A legjobb módja annak, hogy megtaláld az erogén zónáidat, ha tollat vagy más puha tárgyat használsz, és feljegyzed, hol érzed a legnagyobb élvezetet.

Ha az ajkak és az ujjak önmagukban nem elégségesek, akkor próbáld ki az olyan szenzációs játékok beépítését, mint egy Wartenberg-kerék, pihetoll vagy bojt.


Forrás: Orgasm: What Does It Feel Like and How to Have Them (healthline.com)

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük