Az orgazmus kontroll nem csak a korai magömlés elkerülése miatt hasznos. Építi az önbizalmad, és tovább élvezheted a szexet. Hoztunk 8+1 világbajnok megoldást, amit külön-külön, de akár együttesen is alkalmazhatsz, hogy ne kelljen görcsölnöd a korai elsülésen.

Orgazmus kontroll: Világbajnok módszerek

Szerencsére a legtöbb ember, aki gyorsan elélvez, megtanulhatja, hogyan tartson tovább a szex. A gyakorlatok és az életmódváltás segíthet a kontroll javításában, és rengeteg olyan csúcspont késleltető technika létezik, amelyet szex közben is kipróbálhatsz.

#1. Orgazmus kontroll: gondolkodj pozitívan

Ahelyett, hogy a teljesítményeddel kapcsolatos negatív gondolatokon rágódnál, gondolj magadban valami olyasmit, hogy „A gyors célba elélvezés gyakori dolog, és nem szabad magadat lehúznod. Meg tudsz birkózni ezzel.”

#2. Orgazmus kontroll: maszturbációs technikák másképpen

orgazmus visszatartása maszturbációs technikákkal

Amikor „magaddal vagy„, akkor se hagyd, hogy elvigyen a hév. Nagyobb kontrollt érhetsz el az ejakuláció felett a maszturbálási szokásaid átalakításával. Kezdd azzal, hogy krém vagy olaj nélkül maszturbálsz, és hagyd abba, amint közel érzed magad a csúcshoz. Várd meg, amíg az érzés csökken, majd kezdj újra maszturbálni. A szex előtt egy-két órával is megpróbálhatod a maszturbálást, hogy késleltesd a csúcspontodat.

#3. Orgazmus kontroll: Old fel a kapcsolati gondokat

Ha bármilyen problémátok van, az rányomhatja bélyegét a szexuális teljesítményedre. Ha partnereddel közösen találtok megoldást ezekre a problémákra, akkor a szexuális életetek javulhat, és képesek lehettek hosszabb ideig tartó szexre. Ez persze keményebb meló, mégis kell vele foglalkozni, ugyanis a kapcsolatban megbúvó feszültségeket fel kell oldani. A szex ugyanis nem egy különálló valami, hanem a párkapcsolat szerves része. Ha lelkileg nem vagytok stabilak egymással, akkor a szexben is lesznek problémák.

#4. Orgazmus kontroll: Először a partnereddel foglalkozz szex közben

Orgazmus visszatartása először a partnered stimulálásával

Adj partnerednek némi extra figyelmet anélkül, hogy magadat stimulálnád, vagy hagynád, hogy megérintse az érzékeny részeidet. Így szinkronizálni fogjátok az izgalmi szinteteket, és közelebb kerülhettek a csúcsponthoz. Tegyük hozzá, ez eleve egy világbajnok technika. Ha a párodat kényezteted először, ha kimutatod a törődésed, akár csúcsra juttatod, azzal azt kommunikálod az irányába, hogy az ő öröme fontosabb a tiédnél.

#5. Orgazmus kontroll: Lassulj Le!

Próbáld meg az utat a céllal szemben előnyben részesíteni. A szexet érzéki táncként közelítsd meg, ahelyett, hogy csak gyors mozdulatok sorozatát végeznéd. Felejtsd el, amit a pornóban láttál. Az érzékiség domináljon a mozdulataidban.

Tipp: Találd meg az utat a lassuláshoz erotikus társas segítségével.

#6. Orgazmus kontroll légzéstechnika

Lassítsd a légzésed, ha közel vagy a csúcsponthoz. Vegyél lassú, mély lélegzetet, és belégzés közben tágítsd ki a hasad. Tartsd vissza a lélegzeted 2-3 másodpercig, majd lassan lélegezz ki. Ez idő alatt akár szünetet is tarthattok.

#7. Orgazmus kontroll: gondolj másra

Orgazmus visszatartása gondolatvezérléssel

Amikor közel érzed magad, tereld el a figyelmed azzal, hogy valami nem szexuális jellegű dologra gondolsz, például munkára, sportra, tévéműsorra vagy iskolára. Ha átmenetileg eltereled a figyelmed, az segíthet ellazulni és lelassulni. Viszont ne gondolj egész idő alatt valami másra, mert a cél továbbra is az, hogy jelen legyél és kielégítsd a partnered. Visszájára sülhet el, ha erőltetetten máshol jársz gondolatban. Azzal kiölheted a vágyat, vagy blokkolhatod, az meg sokkal fájóbb lesz. Úgy tűnhet, nem izgat a partnered.

#8. Orgazmus kontroll: Az óvszer trükk

Használj vastagabb óvszert. Nézd meg a drogériában a szabályozó óvszereket. Ezek vastagabbak, és egyes márkák zsibbasztó anyagot tartalmaznak, amely segít átmenetileg csökkenteni az érzékenységet. Az érzékenység további csökkentése érdekében 2 óvszert is viselhetsz.

Az orgazmus kontroll közös probléma, és együtt tudtok rajta segíteni

A szexuális teljesítmény érzékeny téma lehet. Hozd fel a témát úgy, hogy elmondod partnerednek, hogy értékeled és a közös intim pillanatokat. Tudasd vele, hogy nem úgy tekintesz a korai magömlésére rá, mint valami olyasmire, amit egyedül kell megoldania. Inkább mondd el neki, hogy csapatként szeretnétek dolgozni a szexuális életeteken. „Ez nem csak rajtad múlik – Együtt kell dolgoznunk azon, hogy a szexuális életünk a lehető legjobb legyen. Ráadásul izgatottan dolgozunk azon, hogy minél jobban kielégítsük egymást!„.

Mindemellett ne felejtsd el, hogy a szexen kívül más dolgokkal is kimutathatod a partnerednek, hogy mit érzel iránta, például hátmasszírozással, csókolózással, játszadozással.

Források:

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük