A női orgazmus elősegítése gyerekjáték, ha tudod, mi az, amire valóban figyelned kell. Most egy elfeledett technikáról lesz szó, amiért ácsingóznak a mai világban mégis csupán néhányan képesek figyelmet fordítani rá. Te emelkedj ki a tucatból. Megmutatjuk, hogyan.

Női orgazmus elősegítése okosan | Egy elfeledett technika

A női orgazmus igazi gyönyöre, hogy a szeretkezés során nem csupán egy alkalommal élheti át a partner. Ehhez azonban vagy lézerpontossággal kell ismerni minden rezdülését, vagy rá kell találni, mi indítja be igazán. Ahhoz, hogy ez kiderüljön, elő kell hívni egy elfeledett technikát; A türelmet és lelassulás művészetét.

A női orgazmus elősegítése érdekében lassulj le

Lehet furcsán hangzik, pedig kulcsfontosságú. Ha varázslatos orgazmust akarsz a nőnek okozni, akkor merj lelassulni. Merd lelassítani a mozdulataidat. Minden porciáját becsben tartva haladj végig a testén. Mintha minden centiméteren ékkövet simíthatnál.

Ideális, ha valóban így érzel. De még ha bizonyos testrészeitől kerülnél is extázisba, legyen türelmed megadni másoknak is az odafigyelést. Ezzel azt kommunikálod felé, hogy teljes mértékben imádod őt. Mindegyik testrésze tetszik. 

Ennek valódi értéke, hogy erősíted az önbizalmát, a beléd fektetett hitét, ez pedig pozitívan hat az orgazmus elősegítésére.

Túl a lelki tényezőn, maga az erotikus együttlét felépítése is célszerű, ha nem durr bele módjára kezdődik.

Az elnyújtott mozdulatok, az édesgetések, a kiérdemelt kényeztetések zseniális hangulatfokozók, melyektől különlegesnek érzi majd magát. Ez pedig forróbbá teszi a hangulatát. Jobban beindítja.

női orgazmus elősegítése fiatal pár által

Női orgazmus elősegítése okosan | Kapcsold be a romantikus éned

Kerüljetek ágyba, mielőtt ágyba kerülnétek. Oké, van benne némi ellentmondás, de valójában erről a szól a dolog. Leírni bizonyos gondolatokat akkor is könnyebb, ha már párkapcsolatban vagy valakivel. Használd ki.

  • Számolj vissza a találkozótokig óránként üzenetben.
  • Készülj aprócska meglepetésekkel a nap folyamán. Ne költekezz túl, a kedveskedés a lényeg. Például előre elrejthetsz egy-két cetlit a lakásban, és ha előbb ér haza, instrukciók várják, hol találhatja meg őket. A cetliken meg kéjes feladatok vannak.
  • Írd le, mit teszel majd a kedveseddel, ha odajuttok.
  • Találd meg őt lopott érintésekkel.

Nyilván nem kell mindegyiket egytől-egyig megvalósítanod. A fő irány ez a szemlélet legyen, ami meghatározza a hozzáállásodat. Ha megérted, hogy a női orgazmus elősegítése nem csak az ágyban történik, akkor már előreléptél. Összességében pedig a fő kiindulópontod a lelassulás legyen, valamint a türelem. Ettől függetlenül persze nem árt, ha ismered a különböző női orgazmus technikákat.

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük