A női elélvezés gyönyörű, amennyiben megtalálod a kulcsfontosságú elemeket, amelyek szükségesek hozzá. Segítünk 5 tuti módszerrel, hogy elérd, és végre te is olyan mámorba repítsd a kedvesed, amilyenbe megérdemli.

A női elélvezés kulcsa

A nő elélvezés egyik kulcsa a hangulat megteremtése. A nőknél sokkal nagyobb szerepe van a kielégülés elérésében a kapcsolatnak, az erotikus, romantikus feltételeknek. Legfontosabb, hogy hangulatilag, érzelmileg rá tudjanak hangolódni a partnerre, és át tudják magukat adni a gyönyörszerzés és érzéki átadás hangulatának. Viszont hiba azt gondolni, hogy a férfiak ösztönlények, és nem vágynak a játékosságra, vagy a lágy érintésekre.

A női elélvezés 5 tökéletes módszere

Vegyük sorra, milyen módszerekkel juttathatod el partneredet a gyönyör kapujába, és hogyan old meg, hogy új dimenziókat éljen át az elélvezés során.

#1. Női elélvezés csikló ingerléssel

A csikló egy idegekben gazdag forró pont. A csikló külső része kilóg a szeméremtest csúcsából, és gyakran csuklya fedi.

A csikló külső részének ingerlésére az egyik legjobb módszer az ujjakkal, tenyérrel vagy nyelvvel való gyengéd dörzsölés, előre-hátra vagy körkörös mozdulatokkal.

A csikló belső része nem látható, de belső hüvelyi vagy anális nyomással stimulálható.

Gyorsabb és erősebb nyomással, ismétlődő mozdulatokkal gyorsabb és keményebb nyomást gyakorolva klitorisz-orgazmust érhetsz el.

#2. Női elélvezés hüvelyi úton

nő hüvelyi orgazmus technikát prezentál

A hüvelyi orgazmus nagyon kellemes lehet azok számára, akik képesek rá.

De az a kulturális hiedelem, hogy a hüvelyi orgazmus jobb, mint bármely más orgazmusfajta, abszolút hülyeség! Nincs orgazmushierarchia.

Amikor már eléggé felizgultál és elég nedves vagy a behatoláshoz, próbáld ki, hogy egy ujjat, párod péniszét vagy vibrátort vezetsz a hüvelycsatornádba.

A behatolást végző tárgyat vagy testrészt a köldök felé fordítsd, és tegyél „gyere ide” mozdulatot, mozdulatokat. Ez stimulálhatja a G-pontot, és hüvelyi orgazmushoz vezethet.

#3. Női elélvezés análisan

Anális orgazmusa bárkinek lehet, bár a kiváltó okok eltérőek lehetnek.

A férfiak esetében az anális behatolás stimulálhatja a prosztatát, amely egy idegekkel teli erogén zóna, amely a G-ponthoz hasonló.

A nők számára az anális behatolás stimulálhatja a klitoriszlábakat, valamint az A-pontot vagy a G-pontot.

  1. Kezdd a végbélnyílás külső részének ujjal vagy nyelvvel történő dörzsölésével, miközben az elülső nemi szerveket is stimulálod.
  2. Ezután szoktasd hozzá az anális csatornát a behatoláshoz síkosítóval és ujjal. A kulcsszó itt: Síkosító. A végbélnyílás nem termel természetes módon síkosítót, és az anális csatorna szövetei nagyon érzékenyek, ami azt jelenti, hogy a terület nagyon hajlamos a mikrorepedésekre, ha nem megfelelő a sikosítás.
  3. Behatolás után kísérletezz kopogtatással, körözéssel és a falhoz nyomással a mozdulatok tekintetében.

#4. Nő elélvezés egy kombinált technikával

A kevert orgazmust úgy érheted el, ha a klitorális és a hüvelyi ingerlést egyszerre kombinálod, akár párhuzamos, akár ellentétes ritmusban. Amelyik a legjobb érzés!

A csikló stimuláció és a hüvelyi stimuláció kombinálása a leggyakoribb módja annak, hogy a nőt spriccelős orgazmushoz segítsük. Ez a férfi elélvezéséhez hasonlatos eredménnyel zárul.

Ha behatolásra kerülne sor, mindenképpen várd meg, amíg a fogadó alaposan felizgul, mielőtt ezt is hozzáadnád az ingerekhez.

#5. Női elélvezés csak az erogén zóna ingerlésével

nő orgazmus technikákat próbál

Az erogén zónás orgazmusok kizárólag sok kísérletezéssel érhetők el.

Lehet, hogy a nyakadra lehelt csókoktól, a mellbimbód harapdálásától, vagy a könyököd belső oldalának cirógatásától is képes lehetsz orgazmusra.

A legjobb módja annak, hogy megtaláld az erogén zónáidat, ha tollat vagy más puha tárgyat használsz, és feljegyzed, hol érzed a legnagyobb élvezetet.

Ha az ajkak és az ujjak önmagukban nem elégségesek, akkor próbáld ki az olyan szenzációs játékok beépítését, mint egy Wartenberg-kerék, pihetoll vagy bojt.


ForrásOrgasm: What Does It Feel Like and How to Have Them (healthline.com)


 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük