Hallottál már a női ejakulációról? Vajon hogyan lehet elérni egy ilyen különleges orgazmus „tünetet”? Megmutatjuk a legkönnyebb utat, azonban azt el kell ismerni, hogy erre nem lehet garanciát vállalni.

Mi a női ejakuláció?

A női ejakuláció az orgazmust követi. Ez a női prosztata által termelt kisebb mennyiségű fehéres folyadék kilökődéséből áll. A squirting azért különböztethető meg a női ejakulációtól, mert ez a szexuális aktivitás során jelentős mennyiségű hígított vizelet kilökődése, és nem tekinthető kórosnak.

A női ejakuláció elérése

A női orgazmust számos szempont befolyásolja, mint például a kommunikáció, az érzelmi intimitás, a hosszú távú kapcsolat, a megfelelő testkép és önértékelés, a női test megfelelő érintése és ismerete, a rendszeres maszturbáció, a férfi szexuális teljesítménye, a férfi és női termékenység, a krónikus fájdalom és az új szexuális aktusok végzésére való képesség. Erősebb orgazmus érhető el, ha a klitorális ingerlés, az elülső hüvelyfal ingerlése és az orális szex ugyanabban a szexuális aktusban szerepel.

A női ejakulációhoz a kombinált orgazmus technikát kell alkalmaznod

A kevert orgazmust úgy érheted el, ha a csikló és a hüvelyi ingerlést egyszerre kombinálod, akár párhuzamos, akár ellentétes ritmusban. Amelyik a legjobb érzés! Például a csikló orális kényeztetése mellett a párod az ujjaival játszik a G-pontod környékén. Akár egyező, akár külön ritmusban.

A csikló stimuláció és a hüvelyi stimuláció kombinálása a leggyakoribb módja annak, hogy a nőt spriccelős, más szavakkal női orgazmus folyadék előtörését kísérő orgazmushoz segítsük. Ez a férfi elélvezéséhez hasonlatos eredményt hordoz magában.

Ha behatolásra kerülne sor, mindenképpen várd meg, amíg a fogadó alaposan felizgul, mielőtt ezzel is élnétek.

női ejakuláció elérését gyakorló nő

További mestertippek a női ejakuláció eléréséhez

  1. Győződj meg róla, hogy mindketten biztonságban, kényelmesen és gondoskodva érzitek magatokat. A nagyszerű intimitás nagyszerű kommunikációval és biztonságérzettel kezdődik. Ezeket az érzéseket különböző emberek különböző módon érik el. Mielőtt az orgazmus megszállottja leszel, győződj meg róla, hogy tudod, mik az igényeid és elvárásaid a szexben.
  2. Szánj időt a nőre a hüvelyi csatornába való behatolás előtt! Még az ujj vagy játékszer behelyezése előtt a hüvelyt fel kell melegíteni. Ez azt jelenti, hogy a hangulat megteremtésétől kezdve a könnyed test-, mell-, méh- vagy yoni (szanszkrit kifejezés a női nemi központra, ami „szent forrást” jelent) masszázzsal való kezdésen át a szexi zene lejátszásán át a finom csókolózásig és némi gyengéd csiklójátékig mindenre szükség lehet, mielőtt ténylegesen behatolsz a hüvelycsatornába. Szánj rá időt, és élvezd az izgalom folyamatát.
  3. Keresd meg a G-pontot. Gyakran úgy írják le, hogy barázdái vannak, de szivacsos textúrájú, és körülbelül 5 centivel feljebb található a hüvelycsatorna elülső falán. Miután megtaláltad, a g-pont stimulálása érdekében alkalmazott nyomásnak enyhén és gyengéden kell kezdődnie.
  4. Lélegezz mélyeket és adj ki hangokat. A tantrikusok azért ismerik annyira ezt a különleges orgazmustípust, mert akkor érhető el, amikor a nő érzelmileg nyitott, szorongástól mentes, és teljesen biztonságban érzi magát, hogy úgy fejezze ki magát, ahogyan az természetes. Ezek mind olyan tulajdonságok, amelyekhez a nő, ha bármilyen káros érzelemhez ragaszkodik, nem biztos, hogy képes hozzáférni önmagában. A légzésen és hangokon alapuló gyakorlatok segítenek az embereknek átjutni és elengedni azokat a káros érzelmeket, amelyek egyébként akadályoznák az öröm megtapasztalását.
  5. Stimuláld a csiklót, és stimuláld a legkívánatosabb testrészeket is mellette. A fokozott izgalom eredményeként a nemi szervekbe jutó több véráramlás egyenlő egy jobban megduzzadt szeméremtesttel és vaginával, ami egyenlő sokkal több vízzel, amit a húgycsőszivacson keresztül fel lehet fogni! Fogadok, hogy kitalálod, mit jelent ez? Igen, nagyobb a valószínűsége annak, hogy megtapasztaljuk a női magömlés izgalmas, megfoghatatlan és egyedülálló jelenségét.
  6. Ne siess! Sőt. Sose Siess a mozdulatokkal. A női orgazmus folyadék megfontolt, hosszabb izgalmi állapot után jön el.

 

Szakmaforrás: What I Learned After Experiencing Female Ejaculation – Ashley Encantada

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük