A hüvelyi orgazmus elérése igazán élvezetes lehet azok számára, akinek összejön. De az a kulturális hiedelem, hogy a hüvelyi orgazmus jobb, mint bármely más orgazmusfajta, abszolút tévedés. Nincs orgazmushierarchia. Nézzük meg, milyen érzés, és hogyan lehet a legkönnyebben elérni.

Hüvely orgazmus elérése a G-Pont stimulálásával

Ha eléggé felizgultál és nedves vagy a behatoláshoz, próbálj meg egy ujjat, a párod péniszét vagy vibrátort bevezetni a hüvelycsatornádba.

A behatolást végző tárgyat vagy testrészt a köldök felé kell fordítani, és tegyél vele „gyere ide” mozdulatot, mozdulatokat. Ez stimulálhatja a G-pontot, és hüvelyi orgazmushoz vezethet.

Nem kell tövig hatolni az eszközzel, az egy másik női orgazmus megoldásnál lehet lényeges. A G-Pont közelebb helyezkedik el.

A hüvely orgazmus elérésének kulcsa a G-Pont megtalálása

A G-pont egy szleng kifejezés a vaginában található különleges pontra, amely intenzív orgazmusokat idézhet elő. Ezt a pontot 2,5 és 5,1 cm között, a hüvely felső/felső fala mentén találod. Ez a pont jellemzően szivacsos, ráncos és barázdált, ami egy kicsit megkönnyíti az azonosítását.

Ne csüggedj, ha nem találod azonnal – lehet, hogy először kis felfedezést igényel. Felizgult állapotban a G-pontod kicsit megduzzad, és könnyebb lesz megtalálni.

Hüvelyi orgazmus elérése eszközzel

Hogyan izgasd a G-Pontod a hüvely orgazmus eléréséhez?

Kényeztesd a területet ujjal, ujjakkal. Dörzsöld végig a pontot különböző sebességgel játszva és különböző mértékű nyomást gyakorolva. Nincs olyan pontos recept, amit követve garantáltan eljuthatsz az orgazmushoz – ehelyett addig játssz magaddal vagy próbálkozzon vele a párod, amíg nem érzed a gyönyör igazán intenzív hullámát.

Segíts partnerednek megtalálni a G-Pontot a hüvely orgazmushoz

Ülj le egy laposabb felületre, és tárd szét a lábaid, ami megkönnyíti partnered számára a felfedezést. Vezesd az ujjait oda, ahol a G-pontod van, hogy tudja, mivel dolgozik. Ezzel sok bosszúságtól kímélheted meg magad a későbbiekben.

Kísérletezzetek partnereddel, hogy megtaláljátok azt, ami nálad működik. Ha igazán belemelegedsz, válaszd a misszionárius pózt vagy a kutyapózt, ha a partnered behatol, hogy igazán eltaláld az édes pontodat. Lehet, hogy ki kell próbálnod néhány különböző pózt, mielőtt megtalálod a neked megfelelő rendszert. Ez nem baj!

Milyen érzés a hüvely orgazmus elérése?

Ezek az orgazmusok mélyebben hatnak a testben, és általában a hüvelycsatorna falának lüktetése kíséri őket. Ha a G-pontot stimulálják, az akár női magömléshez is vezethet.


Források:

Orgasm: What Does It Feel Like and How to Have Them (healthline.com)

How to Have an Orgasm (for Women) (wikihow.com)

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük