A G orgazmus eléréséhez nem csupán meg kell találni a G-pontot, hanem okosan kell ingerelni, türelemmel és odaadással. Csak így találhatsz rá a kedvesed számára legforróbb variációra. Nézzük az alapokat, a többi csak a kísérletezésen múlik.

A G orgazmus alapja a G-pont megtalálása

A G-pont egy szleng kifejezés a vaginában található különleges pontra, amely intenzív orgazmusokat idézhet elő. Ezt a pontot 2,5 és 5,1 cm között, a hüvely felső/felső fala mentén találod. Ez a pont jellemzően szivacsos, ráncos és barázdált, ami egy kicsit megkönnyíti az azonosítását.

Ne csüggedj, ha nem találod azonnal – lehet, hogy először kis felfedezést igényel. Felizgult állapotban a G-pontod kicsit megduzzad, és könnyebb lesz megtalálni.

Hogyan izgasd a G-pontod?

Kényeztesd a területet ujjal, ujjakkal. Dörzsöld végig a pontot különböző sebességgel játszva és különböző mértékű nyomást gyakorolva. Nincs olyan pontos recept, amit követve garantáltan eljuthatsz az orgazmushoz – ehelyett addig játssz magaddal vagy próbálkozzon vele a párod, amíg nem érzed a gyönyör igazán intenzív hullámát.

G Orgazmusra készülő pár

Így segíts párodnak megtalálni a G-Orgazmushoz vezető utat

Ülj le egy laposabb felületre, és tárd szét a lábaid, ami megkönnyíti partnered számára a felfedezést. Vezesd az ujjait oda, ahol a G-pontod van, hogy tudja, mivel dolgozik. Ezzel sok bosszúságtól kímélheted meg magad a későbbiekben.

Kísérletezzetek partnereddel, hogy megtaláljátok azt, ami nálad működik. Ha igazán belemelegedsz, válaszd a misszionárius pózt vagy a kutyapózt, ha a partnered behatol, hogy igazán eltaláld az édes pontodat. Lehet, hogy ki kell próbálnod néhány különböző pózt, mielőtt megtalálod a neked megfelelő rendszert. Ez Egyáltalán nem baj.


Források:

Orgasm: What Does It Feel Like and How to Have Them (healthline.com)

How to Have an Orgasm (for Women) (wikihow.com)


 

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük