A férfi orgazmus fokozása gyerekjáték, ha tudod, mit csinálj. Léteznek ugyanis örökzöld megoldások, technikák, amelyekkel garantáltan sikerre vagy ítélve. Sorra vesszük őket, és részletezzük magát a technikát is, hogy a kivitelezésbe se csússzon hiba.

Férfi orgazmus Fokozása: A mesterpontok

Vannak klasszikus orgazmus fokozó mesterpontok a férfi testen, amelyek ingerlése tökéletes eredményt hoz, viszont mielőtt elmélyednénk ezekben érdemes szót ejteni arról, hogy az orgazmus igazi fokozásához összetett hatások kellenek a pasik esetében is. Tévedés azt gondolni, hogy a férfiakat csak a hímtagjuk különféle izgatása tesz maradéktalanul elégedetté.

Ez tévedés. A pasik is imádják a játszadozást, a gyengéd, lágy érintéseket, vagy épp a határozott istennőket.

A legmesteribb orgazmusfokozó technika az, ha kellő türelemmel juttatod csúcsra a pasidat. Afféle tantrikus izgalmi hullámvasútra ülteted fel, amiben a pénisze különféle merevedési fázisokon esik át.

Ha közel ér a csúcshoz, abbahagyod az izgatást, és választasz egy másik erogén zónát, ami nem a hímtagja.

férfi orgazmus fokozásának főbb pontjai , tervezte: EdEm

#1. Férfi orgazmus fokozása a makk édesgetésével

A pénisz makkja az úgynevezett fej. A 4000 idegvégződésnek köszönhetően ez a pénisz legérzékenyebb része.

Ingereld úgy, hogy nedves ajkaiddal finoman végigsimítasz a húsos fején, mielőtt nyelved hegyével körbejárnád a peremét. Ezután vedd a szádba a makkot, és forgasd körbe a nyelved rajta.

De ugyanezt megteheted az ujjaiddal is. Lehúzod a bőrt, és az ujjaiddal körbefonod, majd cirógatni kezdesz rajta. Mintha egy flakon kupakjával játszanál.

Egy jól beolajozott kéz is csodákra képes.

#2. Férfi orgazmus fokozása frenulum érintésével

Ez az a rugalmas bőrdarab a pénisz alsó részén található, ahol a szár találkozik a fejjel. Rendkívül érzékeny.

Kézzel vagy szájjal is kényeztetheted. Itt minden jó.

Ahhoz, hogy ügyesen bánj vele, csúsztasd fel és le a bekent kezed a száron, hagyd, hogy a hüvelykujjad az F-pontot súrolja. Szopás közben pedig ügyelj arra, hogy a nyelved extra figyelmet fordítson erre a forró pontra.

#3. Férfi orgazmus fokozás a fityma segítségével

A fityma tele van idegvégződésekkel, amelyek valójában fokozzák a körülmetéletlen péniszűek örömét. Ez a vékony bőrréteg lehetőséget biztosít arra, hogy a kézimunkázás vagy szopás során különböző érzéseket keverjünk.

Hagyhatod úgy, hogy minden egyes simítással a pénisz és a mirigyek fölé siklasz, vagy finoman visszahúzhatod, hogy a csupasz F-pontra és a fejre koncentrálj. Legyél gyengéd és használj síkosítót.

#4. Férfi orgazmus fokozása: Bánj ügyesen a herékkel

A herezacskó tele van szuperérzékeny idegekkel, amelyek arra várnak, hogy élvezzük őket. Szopás, kézimunkázás közben gyengéden masszírozd a golyókat.

Fokozd az élvezetet azzal, hogy a herezacskó izmocskáját is szeretgeted. Ez az a varrat, amely a herezacskó közepén fut végig.

#5. Férfi orgazmus fokozása a gát okos ingerlésével

Ez az érzékeny bőrfelület a herezacskó és a végbélnyílás között helyezkedik el. Ezt a forró célpontot nagyjából bármilyen testhelyzetből elérheted magadon vagy valaki máson.

Kézimunka vagy szopás közben nyúlj túl a herezacskón, és dörzsöld meg, vagy nyúlj a lábak közé misszionárius szex közben. Ujjbeggyel gyakorolj nyomást, miközben előre-hátra csúsztatod a gáton. Csináld ezt az ejakuláció közeledtével az észbontó csúcspontért.

#6. Férfi orgazmus fokozása prosztatamasszázzsal

Ez a diónyi méretű mirigy a pénisz gyökerénél helyezkedik el, és erőteljes, lepedőcsavaró orgazmushoz vezethet. Mivel a végbélnyíláson át juthatsz oda, kiadósan beolajozott ujj vagy prosztatavibrátor működik a legjobban.

Óvatosan vezesd be az ujjad vagy a vibrátort néhány centiméterrel a végbélbe, nyomást gyakorolva az elülső falra. Ha megtaláltad a megfelelő mozdulatot, folytasd. A maximális élvezet érdekében simogasd vagy szopogasd a péniszt is közben.


Forrás: 31 Erogenous Zones & How to Touch Them: A Chart for Men & Women (healthline.com)

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük