A női orgazmus előidézésére a közhiedelemmel ellentétben a csikló és a G-pont édesgetésén túl is van megoldás. Ez pedig a méhnyak orgazmus. Mivel egyedül nem olyan könnyű a méhnyakadat kielégíteni, kérdezd meg a partneredet, érdekelné-e a dolog. Ez a fajta orgazmus sokkal mélyebb behatolást igényel, ezért szükséged lesz arra, hogy a partnered előzetesen is benne legyen a dologban.

#1. Méhnyak orgazmus előidézése: Ne 0-ról indulj!

A női orgazmus előidézését eleve érdemes ügyes előjátékkal indítani, hogy minden adott legyen, azonban a méhnyak orgazmus esetén ez különösen fontos. Kényeztesd vagy mindinkább a párod kényeztesse a csiklódat lágyan ujjal vagy nyelvvel. És persze előtte fordítson időt a tested fölfedezésére is.

Ha kellően fölperzselt állapotba kerültél, akkor jöhet a következő lépés.

szokatlan női orgazmusért szexelő pár

#2. Méhnyak orgazmus előidézése: Mély behatolásra van szükség.

Ehhez akár felcsatolható játékszert is alkalmazhattok. Bátorítsd partnered, hogy minél mélyebben hatoljon be. Valószínűleg könnyebb dolgotok lesz, ha mindketten kutyapózban vagytok. A méhnyaki orgazmus elérése nagyon lassú folyamat lehet. Nem kell sietni a célba éréssel!

#3. Méhnyak orgazmus előidézése: Lazíts és élvezd a folyamatot.

Ez a fajta intimitás furcsa érzés lehet, ha még soha nem próbáltál ki ilyesmit. Ahogy alkalmazkodsz, koncentrálj az ellazulásra, és vegyél mély lélegzeteket a folyamat során. Ha fájdalmat érzel, szólj a partnerednek, hogy álljatok le.

A biztonság és a jóérzés a legfontosabb, mint minden más intim együttlétben.

 

Forrás: How to Have an Orgasm (for Women) (wikihow.com)

Ajánlott cikkek

Hozzászólás

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük